Besparen op je energierekening met hybride verwarmen | Techniko Assen

Hybride verwarming duurzaam gebruik maken van de zon

Hybride verwarmingJe energierekening bestaat voor 70% uit verwarmingskosten. Daar valt dan ook logischerwijs de meeste besparing te halen met behulp van hybride verwarming. Wanneer je je huis verwarmt door middel van hybride verwarming, bespaar je al snel 58% op je energierekening!

Het Wolf hybride verwarmingssysteem (BSP) is een unieke techniek waarmee je, naast uw gewone warm water, ook het warm water voor je verwarming uit de zon haalt. Met de unieke Wolf zonnecollectoren haal je maar liefst 97% energie uit de zon!

Met het hybride verwarmingssysteem Wolf BSP is een besparing van 1.000 kuub gas eerder regel als uitzondering, want: de zon stuurt geen rekening! 

Meer advies over hybride verwarming?

Wil je meer informatie of advies over hybride verwarming, neem dan gerust contact op met Techniko! We hebben al meer dan 44 jaar ervaring en een ruime expertise op het gebied van energiezuinigheid en duurzame hybride verwarmingstechnieken. Wil je een accurate berekening wat je kunt besparen op je energienota? Neem contact op met Techniko. We kijken graag welke energiebesparende en hybride verwarmingsmogelijkheden bij jouw situatie passen.

Vraag ons om een persoonlijk advies