Zonnepanelen kopen? Bespaar op jouw energiekosten | Techniko Assen

Zonnepanelen kopen? Ontdek de beste opties voor jouw woning!

Zonnepanelen kopen? Wil je jezelf voorzien van duurzame energie? Dit kan met de hoge kwaliteit zonnepanelen van DMEGC Solar Energy en omvormers van SMA of Solar Edge via Techniko. Techniko levert hoogwaardige zonnepanelen en omvormers van deze merken aan bedrijven en particulieren.

Waarom kiezen voor zonnepanelen? Met een goede installatie kun je met een hoog rendement energie uit de zon halen. Je kunt hiermee aanzienlijk besparen op je energierekening, terwijl je het milieu ontlast. Combineer de panelen met een zonneboiler om nog meer uit de zon te halen. De zonneboiler warmt het water op door gebruik te maken van zonne-energie.

Zonnepanelen kopen voor duurzame energie

Door gebruik te maken van zonnepanelen kan je woning of bedrijf zichzelf gedeeltelijk of zelfs volledig van stroom voorzien. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid panelen die je wilt installeren. Het installeren van de zonnepanelen is heel simpel, na aankoop komt Techniko de panelen monteren op de best mogelijke locatie. De zonnepanelen hebben een levensduur van 40 tot 50 jaar. Naast dat je met het aanbrengen van de zonnepanelen bespaart op je energierekening, ontlast je ook het milieu. Energie uit de zon valt onder duurzame energie, hiermee wordt jouw ecologische voetafdruk op de wereld als huishouden of bedrijf een stuk kleiner.

In een zonnepaneel wordt zonne-energie omgezet in elektriciteit. Zonnecellen bestaan uit twee lagen waartussen, onder invloed van het zonlicht, elektrische stroom ontstaat. De zonne-energie die op deze manier wordt opgevangen, is een vorm van duurzame of “groene” energie. De ontwikkeling van zonnepanelen worden steeds beter. Eerst werden de cellen van silicium gemaakt, later kwamen er dunne-film zonnecellen. De zogenaamde “derde generatie” zonnepanelen die tegenwoordig worden toegepast kunnen onder meer polymeren, quantum-dots en nanoantennes bevatten, in alle gevallen zijn deze materialen lichter.

Zonnepanelen kopen? Ontdek ons aanbod!

Zonnepanelen in combinatie met zonneboilers, warm water via de zon

Met een zonneboiler kun je je water door middel van zonne-energie opwarmen. Je energiekosten bestaan grotendeels uit verwarmingskosten. Zo’n 70% van het totaal. Door duurzame energie op te wekken kun je deze kosten aanzienlijk verlagen. De huidige zonne-energie technieken zijn zo geavanceerd dat ze zelfs in Nederland op bewolkte winterdagen zonder een sprankje zon rendement opleveren. Techniko biedt verschillende typen zonneboilers, hierdoor is er altijd een geschikt type voor jouw woonsituatie. Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van het Nederlandse HR Solar en het Duitse Wolf (Hottop en Bsp). Na het uitkiezen van de gewenste zonneboiler wordt deze op het dak geïnstalleerd.

Bekijk onze zonneboilers!

Heb je vragen? Neem contact op

Heb je vragen over onze producten, bijbehorende omvormers of zonneboilers neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over duurzame investeringen.

Neem contact op!