Zonnepanelen kopen, ontdek de mogelijkheden | Techniko

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen doet u niet zo maar. Als u zonnepanelen wilt kopen is het zinvol te weten wat het doel is. Wilt u bijvoorbeeld uw hele huishouden of bedrijf voorzien van elektriciteit of slechts een deel. Waar u de zonnepanelen wilt plaatsen en hoeveel oppervlakte u beschikbaar heeft. Techniko kan u uitstekend ondersteunen en adviseren bij het kopen van zonnepanelen. Wij hebben jaren ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen.

Verschillende soorten zonnepanelen

Als zonnepanelen wilt gaan kopen staat u voor de keuze welk type zonnepaneel u wilt. Bij Techniko zijn we leverancier van meerdere A-merken die verschillende soorten zonnepanelen leveren. Bij zonnepanelen kopen heeft u de keuze uit de volgende drie soorten:

  • Monokristallijn zonnepanelen
  • Polykristallijn zonnepanelen
  • Dunne film zonnepanelen

Vermogen en opbrengst zonnepanelen

Bij het kopen van zonnepanelen is het verstandig om een berekening te maken hoeveel energie u wilt gaan opwekken. Hiermee kijken we naar hoeveel Wp (Wattpiek) het zonnepaneel aan kan en hoeveel kWh (kiloWattuur) dit oplevert. Bij deze berekening gebruiken wij als rekensom:

Rekensom: opbrengst per Wp in kWh * Wattpiek = opbrengst zonnepaneel in kWh per jaar.

Als voorbeeld voor het zonnepanelen kopen rekenen we met een zonnepaneel van 275 Wp en houden we het landelijke gemiddelde van 0,85 kWh aan (dit is het landelijke gemiddelde van lichtintensiteit opbrengst in Nederland).

Voorbeeld: 0,85 kWh * 245 Wp = 208.25 kWh per jaar.

Zonnepanelen kopen leidt meestal tot een investering met een prima rendement als u de juiste zonnepanelen koopt. Techniko kan u altijd persoonlijk adviseren bij het zonnepanelen kopen!

Ideale hoek zonnepanelen

Na het kopen van zonnepanelen is de juiste installatie essentieel. Techniko installeert als deskundige en gecertificeerde installateur van zonnepanelen al jaren naar volle tevredenheid van onze klanten. Daarbij letten wij uiteraard op de in uw situatie meest  ideale hoek voor optimale prestaties.

Alle voordelen van zonnepanelen op een rijtje

  • Wek uw eigen duurzame energie op
  • Korte terugverdientijd
  • Lange levensduur van zonnepanelen
  • Belastingvoordeel

Zonnepanelen kopen?

Wilt u zonnepanelen kopen? Neem dan contact op met Techniko, wij zijn leverancier van vele A-merken en kunnen u perfect voorzien in uw behoefte voor zonnepanelen. Met de vele jaren van expertise bij Techniko in installaties en installatietechniek kunnen wij u compleet ontlasten!