Zonnepanelen, uw eigen energie uit de zon | Techniko

Zonnepanelen, geniet van de zon met uw eigen energie

Wilt u uzelf voorzien van duurzame energie? Dit kan met de zonnepanelen van Techniko. Techniko  levert hoogwaardige zonnepanelen aan bedrijven en particulieren. Waarom kiezen voor zonnepanelen? Met de installatie van zonnepanelen kunt u met een hoog rendement energie uit de zon halen. U kunt hiermee aanzienlijk besparen op uw energie rekening en terwijl u het milieu ontlast. Combineer de zonnepanelen met een zonneboiler om nog meer uit de zon te halen. De zonneboiler warmt het water op door gebruik te maken van zonne-energie.

Zonnepanelen voor duurzame energie

Door gebruik te maken van zonnepanelen kan uw woning of bedrijf zichzelf gedeeltelijk of zelfs volledig van stroom voorzien. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen die u wilt installeren. Het installeren van de zonnepanelen is heel simpel, na aankoop komt Techniko de panelen monteren op de best mogelijke locatie. De zonnepanelen hebben een levensduur van 40 tot 50 jaar. Naast dat u met het aanbrengen van de zonnepanelen vanzelfsprekend zult besparen op uw energie rekening, ontlast u ook het milieu. Energie uit de zon valt onder duurzame energie, hiermee wordt uw ecologische voetafdruk op de wereld als huishouden of bedrijf een stuk kleiner.

In een zonnepaneel wordt zonne-energie omgezet in elektriciteit. Zonnecelen bestaan uit twee lagen waartussen, onder invloed van het zonlicht, elektrische stroom ontstaat. De zonne-energie die op deze manier wordt opgevangen is een vorm van duurzame of “groene” energie. De ontwikkeling van zonnepanelen worden steeds beter. Eerst werden de cellen van silicium gemaakt, later kwamen er dunne-film zonnecellen. De zogenaamde “derde generatie” zonnepanelen die tegenwoordig worden toegepast kunnen onder meer polymeren, quantum-dots en nano antennes bevatten, in alle gevallen zijn deze materialen lichter.

Ontdek onze zonnepanelen!


Zonnepanelen in combinatie met zonneboilers, warm water via de zon

Met een zonneboiler kunt u uw water door middel van zonne-energie opwarmen.  Uw energiekosten bestaat grotendeels uit verwarmingskosten. Zo’n 70% van het totaal. Door duurzame energie op te wekken kunt u deze kosten aanzienlijk verlagen. De huidige zonne-energie technieken zijn zo geavanceerd dat ze zelfs in Nederland op bewolkte winterdagen zonder een sprankje zon rendement opleveren. Techniko biedt verschillende typen zonneboilers, hierdoor is er altijd een geschikt type voor u. Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van het Nederlandse HR Solar en het Duitse Wolf (Hottop en Bsp). Na het uitkiezen van de gewenste zonneboiler wordt deze op het dak geïnstalleerd.

Bekijk onze zonneboilers!


Meer informatie? Neem dan contact op

Heeft u vragen over onze zonnepanelen of zonneboilers neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom wanneer u graag de vragen direct en persoonlijk beantwoord wilt hebben.

Neem contact op!