Opbrengst zonnepanelen

Wilt u de opbrengst zonnepanelen weten? De opbrengst van uw zonnepanelen is afhankelijk van het model dat is gekozen en  van de hellingshoek van de zonnepanelen op uw woning. De opbrengst van de zonnepanelen ligt op dit moment rond de 300 Wp per paneel per jaar. Er bestaat een verschil tussen mono zonnepanelen en poly zonnepanelen, maar het rendement van de zonnepanelen is per saldo ongeveer gelijk.

De maximale opbrengst zonnepanelen is afhankelijk van uw dak

De zonnepanelen die Techniko gebruikt zijn van hoge kwaliteit en wekken bij daglicht al energie op. Ze werken niet uitsluitend bij zonlicht. Om het maximale rendement te behalen op uw zonnepanelen is het belangrijk dat het dakoppervlak schaduwvrij is en dat de zonnepanelen gericht zijn op het zuid oosten tot zuid westen. Techniko geeft een vermogensgarantie van 25 jaar op de zonnepanelen. Dit betekent dat de panelen gegarandeerd na 25 jaar nog steeds 80% van het oorspronkelijke rendement zullen behalen. Lees meer over de ideale hoek van zonnepanelen om maximaal rendement uit uw panelen te halen!

De opbrengst van uw zonnepanelen is dus afhankelijk van het aantal panelen, de hellingshoek en de zonnestand. Techniko helpt u graag om uw exacte rendement te berekenen en de terugverdientijd van de zonnepanelen te bepalen. Daarnaast ondersteunen wij u ook met eventuele fiscale voordelen of het terugvragen van BTW, zodat u de terugverdientijd van uw zonnepanelen zelfs nog verder kunt verkorten.

Meer weten over de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren. Wij helpen u graag om inzichtelijk te maken wat de opbrengst van uw zonnepanelen in uw specifieke situatie is, door middel een persoonlijke afspraak bij ons of bij u thuis. Bij deze afspraak kunnen wij een duidelijke inschatting maken wat uw rendement zal zijn aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Neem geheel vrijblijvend contact op met Techniko.

Neem contact met ons op voor meer informatie