Over Techniko

Over TechnikoTechniko is een allround installatiebedrijf dat alle diensten levert rond gas, licht en water. Kortom, wij kunnen u totaal oplossingen bieden in alle disciplines van de installatietechniek, zodat u alles onder een dak heeft. Onze voornaamste focus ligt op duurzaam verwarmen en energiebesparing. We werken zowel voor particuliere, agrarische, als zakelijke opdrachtgevers en zijn gevestigd in Ekehaar, enkele kilometers buiten Assen.

Als innovatief installatiebedrijf zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor efficiënt water- en energieverbruik en overschakeling op duurzame energie. In onze moderne showroom zijn de nieuwste inzichten van duurzaam bouwen toegepast, we installeren zo duurzaam mogelijk en waar het maar enigszins kan, gebruiken we recyclebare materialen. Techniko werkt met een eigen 24-uurs servicedienst, met monteurs die – zoals al onze technische medewerkers – VCA gediplomeerd zijn. Als klant van Techniko bent u verzekerd van de beste mogelijke hulp in noodgevallen. De speerpunten van Techniko zijn:

  • Plezier geeft energie en energie geeft plezier!
  • Duurzame oplossingen en waar mogelijk besparen
  • Klanttevredenheid, samenwerken en met u meedenken
  • Kwaliteit en veiligheid voorop
  • Eigen servicedienst, 24 uur beschikbaar
  • Persoonlijk advies en een offerte op maat

Spreken deze punten u aan? Wij komen graag bij u thuis om het werk op te nemen voor een vrijblijvende offerte.  Deze afspraken kunnen gemaakt worden overdag, ’s avonds of op een zaterdag. Na de opname ontvangt u een vrijblijvende transparante offerte.

Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom om onze producten en diensten te bekijken en kennis te maken met Techniko. We stellen het erg op prijs om samen met u de offerte te bespreken in onze duurzame showroom. Bent u nieuwsgierig of wilt u sfeer proeven? Wij laten u graag onze magazijnen, kantoren, werkplaats, afvalstraat, etc. zien. We zijn er trots op en willen dit graag met u delen! Onze showroom is uniek in Noord-Nederland en waarschijnlijk in heel Nederland. Het is volledig duurzaam, er zijn energie besparende installaties in werking opgesteld en is daarom absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Een monteur die naar u luistert

Natuurlijk heeft bij ons elke monteur zijn vakdiploma’s en VCA gediplomeerd. Als u een medewerker van Techniko laat komen, krijgt u bovendien jarenlange ervaring in huis. Inderdaad, dat hebben we gemeen met onze meeste collega’s. Maar vakkennis is niet het enige wat telt. U wilt ook plezierige mensen over de vloer. Vakmensen die naar u luisteren en u begrijpen. Daarom krijgen  al onze medewerkers eerst een cursus klantgerichtheid. Het belangrijkste dat ze daar leren, is luisteren. Zodat ze precies begrijpen wat u wilt en met welk resultaat u tevreden bent. Dat maakt het voor iedereen plezieriger. En eerlijk is eerlijk: het is ook efficiënter en voordeliger als we direct doen wat u wilt. Dat scheelt u en ons in de kosten.

Duurzame energie

Wilt u ook alles weten over energie besparen? Kom dan naar een van onze presentaties waarin u ontdekt hoe u energie kunt besparen. Wij organiseren regelmatig presentaties voor VVE’s, bedrijven en individuele belangstellenden. Ook houden wij elk jaar een grote energie bespaarshow in en om onze showroom in Ekehaar.

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor een presentatie afgestemd op uw vragen, neem daarom contact met ons op.

Trias Energeticatrias-energetica

Wij werken volgens de Trias Energetica. Deze drie stappen zijn:

  1. Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan; bijvoorbeeld een compacte gebouwvorm of door isolatie van gevels en daken.
  2. Maak maximaal gebruik van energie uit duurzame bronnen, zoals wind-, water-, en zonne-energie; bijvoorbeeld door installatie van een zonneboiler of een zonnepaneel
  3. Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen om in de resterende energiebehoefte te voorzien; bijvoorbeeld door gebruik te maken van een warmtepomp, lage temperatuurverwarming (vaak in de vorm van vloerverwarming), of het beperken van leidinglengtes van verwarming- en ventilatiesystemen.

Gedrag en bewustwording spelen hierbij een belangrijke rol.

Meer met minder

Wij zijn aangesloten bij Meer Met Minder. Dit is een gezamenlijk initiatief van de Rijksoverheid, bouw-, installatie- en energiebedrijven. U kunt bij ons maatwerkadvies Energiebesparing aanvragen en kunnen dit van begin tot het eind begeleiden. Daarnaast adviseren wij u graag over subsidies en mogelijkheden.

Maak vandaag nog uw afspraak